Ködlámpa blog

Világít az éjszakába

Friss topikok

  • Krisz: Kedves KNJ, János! Köszi szépen az ötleteket. Az az igazság, évekkel ezelőtt lepasszoltam ezeket ... (2013.03.30. 17:36) Telex: ketteske (Siemens T1000)
  • kef: Na akkor adok projekt ötleteket, jól figyelj! Sörfőzés a mosógépben. Ehhez ugye nem árt valamilye... (2013.03.02. 16:20) Arduino
  • kef: "Eszter elszámolt 16-ig. Kétszer :)" Na az már majdnem 32. Rendeltem a minap 32GB microSD kártyát,... (2013.02.27. 18:40) Hírek
  • andrea: Sok puszit küldök a kedves ünnepeltnek! (2013.01.30. 08:13) 4
  • Krisz: Köszi szépen, Kata! :) Írok is egy posztot róla :) (2013.01.29. 21:05) Török basa pocakja

Linkblog

Napieszti, Mizuroli

2011.12.26. 01:26 Ködlámpa

Bocs, hogy Karácsonykor is, de Napieszti jön:

Éjjel nyöszörög, felsír. Bemegy hozzá, látszólag alszik. Kérdem mi baj, szomjas-e. Igen; oké, ülj fel, óvatosan fogd a poharat; iszik pár kortyot. Igazából alszik még, épp ezért alig hallhatóan suttogja a következőket (asszem szó szerint):
-- Ha már úgy is üjök.... fej kejjene húzni a zoknimat... mejt nagyon fázik a jábim.
Jól sejtem, hogy egy átlagos majdnem-hároméves nem beszél ilyen választékosan, főleg nem álmában?

---------

Eközben Roli olyan gyorsan kezdett fejlődni, hogy az már nekem is feltűnő, pedig én ugye napról napra látom. Először is szuper magabiztosan ül. Jó, ez alól vannak kivételek: Eszti ma sietve jön hozzám:
-- Apa, gyeje, fejdőjt a Joji!
Akárhogy is, szépen ül, megragadja a tárgyakat, megfogja, bedobja egy dobozba, vagy még gyakrabban a szájába veszi, kóstolgatja. Távirányítók, hagyományos gombos mobilok előnyben, az érintőképernyős még nem tetszik neki. A karácsonyi meglepetése: kijött az ötödik foga. Ami ebben meglepő az az, hogy nem felül, ahol már rég ott fehérlik a harmadik, hanem alul, ahol nem vártuk. Amúgy továbbra is huncutul nevet, imádja a nővérét (de persze a szüleit is), újabban húzogatja az orrát és az is nagyon cuki.

Mindemellett persze badger. Azaz badzser. Azért mert amikor örül, így csapkod a kezeivel: (ühüm, szóval, na nagy levegő a következő videóra való kattintás előtt....)

Szólj hozzá!

Címkék: badger Roli Eszti Esztiduma napieszti

A bejegyzés trackback címe:

https://kodlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr646889375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása