Ködlámpa blog

Világít az éjszakába

Friss topikok

  • Krisz: Kedves KNJ, János! Köszi szépen az ötleteket. Az az igazság, évekkel ezelőtt lepasszoltam ezeket ... (2013.03.30. 17:36) Telex: ketteske (Siemens T1000)
  • kef: Na akkor adok projekt ötleteket, jól figyelj! Sörfőzés a mosógépben. Ehhez ugye nem árt valamilye... (2013.03.02. 16:20) Arduino
  • kef: "Eszter elszámolt 16-ig. Kétszer :)" Na az már majdnem 32. Rendeltem a minap 32GB microSD kártyát,... (2013.02.27. 18:40) Hírek
  • andrea: Sok puszit küldök a kedves ünnepeltnek! (2013.01.30. 08:13) 4
  • Krisz: Köszi szépen, Kata! :) Írok is egy posztot róla :) (2013.01.29. 21:05) Török basa pocakja

Linkblog

Bolondokháza, Napiesztik

2012.04.12. 17:51 Ködlámpa

Itthon lassan egy hete tart az őrület. Kezdődött egy influenzavírussal, amit gyorsan elkaptak kicsik, nagyok. Később ehhez jöttek még mindenféle bacik, de most talán már lassan kifele indulunk belőle, bár messze még a teljes egészség. E hét eleje volt a leghúzósabb, mi szülők mindketten 38 fok feletti lázzal, csak pihentünk volna, de a gyerekekkel kellett foglalkozni, ami egészségesen is kihívás. Hogy még finomabb legyen, ők is betegek voltak, a 38 fok nekik is megvolt, bár szerencsére nem teljesen egy időben: ez egészségesen is épp elég lett volna. Sajnos a nagyszülők sem tudtak épp segíteni, hát nem volt jó. Este 6-kor néztük a nappali óráját, hogy mikor lehet már lefektetni őket is, magunkat is, csak hogy másnap kezdődjék az egész elölről. Kínunkban lázversenyt tartottunk: akié épp kisebb volt, az ápolta a többi hármat... Mára azonban mindenki megkapta a gyógyszerét és hát reméljük, hogy innen már csak felfelé van.

Nem akartam én ilyen nyafogós posztot írni, de ez a blog javarészben magunknak készül, később meg majd jó lesz erre is visszaemlékezni. Most azonban valami pozitívabb: Napi Esztik:

Nyűgös, hisztis, minden baja van. Egyszer csak elkezd a fürdőszobában kiabálni:
-- Nem akarok óvodába menni!!!!
Jót röhögtünk, ugyanis még nem is óvodás....

* Ebéd: paprikás krumpli. Én villával eszem, ő kanalat kapott. Összenyomkodok egy krumpliszemet, megeszem úgy. Picit később ő, énekelve, ritmusosan:
-- Hogy-ha nekem villám-lenne... (hangsúlyt sejtelmesen felviszi)

* Remek R betűket mond, de nem mindig tudja, mikor jön az és mikor az L. A tesója, Roli igazi kihívás: Rori, Loli, Joji, van ott minden.

* Uzsonna, Viki ülteti az asztalhoz, de nem a megszokott székére. Eszti:
-- Nem hiányzik valami?!
Viki nem törődik vele. Eszti:
-- Nem hiányzik valami?!
-- De hát épp most adom rád a szkafandert (az a pártedli/előke)
-- Nem hiányzik egy ülésmagasíííítóó?! (van egy ilyen párnaszerű izéje, ami tényleg nem került át)

Szólj hozzá!

Címkék: vírus baktérium R napieszti

A bejegyzés trackback címe:

https://kodlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr486889425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása