Ködlámpa blog

Világít az éjszakába

Friss topikok

  • Krisz: Kedves KNJ, János! Köszi szépen az ötleteket. Az az igazság, évekkel ezelőtt lepasszoltam ezeket ... (2013.03.30. 17:36) Telex: ketteske (Siemens T1000)
  • kef: Na akkor adok projekt ötleteket, jól figyelj! Sörfőzés a mosógépben. Ehhez ugye nem árt valamilye... (2013.03.02. 16:20) Arduino
  • kef: "Eszter elszámolt 16-ig. Kétszer :)" Na az már majdnem 32. Rendeltem a minap 32GB microSD kártyát,... (2013.02.27. 18:40) Hírek
  • andrea: Sok puszit küldök a kedves ünnepeltnek! (2013.01.30. 08:13) 4
  • Krisz: Köszi szépen, Kata! :) Írok is egy posztot róla :) (2013.01.29. 21:05) Török basa pocakja

Linkblog

A few of my favorite things

2009.11.20. 00:11 Ködlámpa

Hétvégén becsszóra megírom a hónaplót képekkel, mindennel. Addig is egy kis megfigyelést osztok meg veletek Eszter fő érdeklődési köreiről.

  • Imádja a természetet, minden formáját. Kacag a papagájokon, teljesen lebilincselik a halak az akváriumban, de nagyon boldog egy macska vagy kutya látványától is. A növényvilágért is odavan, van is elképzelése, hogyan kéne átrendezni a szobanövényeket. (Nem hagyjuk.)
  • Természetszeretete összeegyeztethető a technológia iránti vonzalmával. Számítógép, telefonok, távirányítók, jöhetnek bármilyen mennyiségben! Ám nem csak szereti, érti is őket. Felismert már egy becsukott laptopot, amit akkor látott először (sima fekete téglatest, semmi extra), és kiszúrt egy érintőképernyős okostelefont is, amin még gombok sem voltak.
  • Az eddigiekkel egy ortogonális tématerület is helyet kapott a kicsi szívében. Nos igen. A nejlonzacskók...
  • Ide sorolhatjuk még a ruhákat: a tisztákat, az épp száradókat, de a szennyeseket is, nem gond. Ha ezeket meglátja, fülig ér a szája, ha jóllakott, beszél is hozzájuk (tajtajtajtaj-tajtajtaj), és finoman ütögeti a levegőt.
  • Ha nem is ekkora eufória, de azért mindig szívet melengető látvány számára egy lábos vagy egy szép fakanál.
Kedves olvasó, becsüld hát meg, hogy felnőttél és ezekhez a szép, csillogó, zörgő és egyáltalán, olyan nagyon izgalmas dolgokhoz már mind hozzányúlhatsz! (Titokban tán még meg is kóstolhatod.)

Szólj hozzá!

Címkék: baba gyermekvilág hónaplóváró

A bejegyzés trackback címe:

https://kodlampa.blog.hu/api/trackback/id/tr166888881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása